Diensten

Bekijk hier al onze diensten.

Thijssen Emans produceert uit keramische reststromen chamotte. Ook vuurvaste mineralen afkomstig van afbraak of periodiek onderhoud van ovens alsook misproducties uit de fabricage van vuurvaste producten worden bij ons verwerkt tot secundaire grondstof.

Als sloopaannemer is Thijssen-Emans al ruim 35 jaar actief met het slopen en saneren van diverse gebouwen en objecten in opdracht van bedrijven, woningverenigingen, overheidsinstanties en andere geïnteresseerde. Thijssen Emans neemt sloopwerk aan in binnen- en buitenland.

Thijssen-Emans beschikt over verschillende mobiele installaties om op locatie bij klanten reststromen te kunnen recyclen. De installaties zijn zodanig ontwikkeld dat op efficiënte- en milieubesparende wijze geproduceerd kan worden.

Thijssen Emans biedt ook (container)transport. Wij hebben een grote variatie aan transportmaterieel voor onze diverse activiteiten, en we beschikken over een zestal vrachtauto’s met afzetcontainer systeem.
Thijssen Emans levert stelbeton voor wegenbouwtoepassingen. Deze wordt geleverd in klant specifieke samenstelling, en kan zowel worden afgehaald alsook door ons op locatie worden geleverd. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige grondstoffen in onze betonproducten.