Keramiek

Keramiek

Chamotte is een grondstof voor de fabricage van tal van keramische producten zoals o.a. greswaren, vuurvaste materialen, wand- en vloertegels, stenen, dakpannen, raamdorpels en klinkers.

Met onze machines zijn wij in staat om zeer klant specifiek chamotte te produceren in de gewenste korrelgroottes, samenstellingen en kleuren. Wij kunnen een chamotte produceren in korrelgroottes vanaf 0-0,5 mm. Tevens kunt u bij ons terecht voor tal van andere korrelgroottes alsook bezandingsmateriaal in verschillende kleuren en specificaties.

Wij vermalen keramische reststromen tot nieuwe bruikbare grondstoffen, middels een cradle to cradle proces. Daarnaast kunnen we een groot aantal verschillende kwaliteiten direct uit voorraad leveren, of indien nodig op zeer korte termijn op wens van de klant leveren. Dit is mogelijk, omdat we een groot aantal verschillende kleuren grondstoffen voorradig hebben, waaruit we onze chamotte kunnen vervaardigen.

Onze Diensten

Thijssen Emans heeft een gevarieerd aanbod van diensten. Klik hieronder op een van de categorieën om er achter te komen welke diensten wij u kunnen aanbieden.

Partners